Hårdkogt Strudseæg

 
Strudseæg med en vægt på 1274g.
Kogetid ca. Halvanden time.
Put ægget i kogende vand og lad det koge i halvanden time.
Brug evt. en hammer til at få hul på skallen.
Det er vigtigt ikke at overvurdere kogetiden da æggeblommen da bliver sort og ægget kedeligt.
Kogt strudseæg smager og ligner meget almindelige hønseæg( bortset fra størrelsen selvfølgelig).
Bliver ægget sort i det og lugter af svovl har man kogt det for længe.
 

Læs mere om strudseæg og struds på nedenstående links

http://www.susannes-gaardbutik.dk/http://kolonihavelivet.blogspot.dk/2013/10/strudseg.htmlhttp://kolonihavelivet.blogspot.dk/2015/10/strudseg-til-dekoration-udpustning-af.html
http://kolonihavelivet.blogspot.dk/2015/10/opskrift-pa-spejlg-af-strudseg.htmlhttp://kolonihavelivet.blogspot.dk/2015/10/kmpe-tartar-mad-med-strudseggeblomme.htmlhttp://kolonihavelivet.blogspot.dk/2015/10/hardkogt-strudseg.html
https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=2930267238956024336#editor/target=post;postID=5351181809316851552;onPublishedMenu=posts;onClosedMenu=posts;postNum=5;src=postnamehttp://kolonihavelivet.blogspot.dk/2015/10/opskrift-pa-strudseggesalat.htmlhttp://kolonihavelivet.blogspot.dk/2015/10/fakta-om-strudseg.htmlhttp://kolonihavelivet.blogspot.dk/2015/10/opskrift-pa-bldkogt-strudseg.htmlhttp://kolonihavelivet.blogspot.com/2015/10/opskrift-pa-strudsegsomelet.html


Ingen kommentarer:

Send en kommentar